Prehľad jednotiek

Nové Lauby

V centre Ostravy, hneď vedľa Masarykova náměstí, vzniká rezidenčný projekt, ktorý prispeje k obnove historického jadra mesta. Obytný komplex Nové Lauby vzniká s ambíciou ukázať smerovanie moderného urbanizmu. Päť vzájomne prepojených domov v podobe tradičného mestského bloku prirodzene zapadne do okolitej zástavby a ponúkne nadčasové bývanie v srdci moravskosliezskej metropoly.

Predpokladaný termín dokončenia Q4 2023. Všetkých 52 bytových jednotiek, 2 ateliéry a 4 nebytové priestory budú ponúkané na predaj po etapách.

O projekte
Projekt navrhla renomovaná architektonická kancelária znamení čtyř – architekti. Päťpodlažná novostavba harmonicky vyplní medzeru, ktorá vznikla v 60. rokoch minulého storočia medzi ulicami Velká, Muzejní, Pivovarská a Dlouhá v centre Ostravy. Budovy budú pokryté vegetačnými plochami a vo vnútri vznikne zelené átrium. Podzemné podlažie ponúkne množstvo parkovacích miest a pivnice.

Byty
Obytný súbor Nové Lauby bude obsahovať 85 bytov s dispozíciou 1+kk až 4+kk, ktoré budú dokončené v jednom z dvoch voliteľných štandardov. 31 bytov bude určených na nájomné bývanie, 52 bytov, 2 ateliéry s predzáhradkou a 4 nebytové priestory je možné kúpiť. Väčšina bytov bude mať balkón alebo lodžiu, pričom prémiové jednotky umiestnené na najvyššom poschodí ponúknu veľkorysú podlahovú plochu a súkromnú strešnú terasu s otvoreným výhľadom na okolie. Veľkoformátové okná s drevenými rámami poskytujú dostatok denného svetla a výhľad na Masarykovo náměstí, Múzejní ulice alebo upravený dvor plný stromov a inej zelene.

Lokalita
Ostrava prešla v posledných rokoch výraznou transformáciou. Charakteristický priemyselný ráz ostáva, ale postupne ho dopĺňa zaujímavá architektúra, dômyselné riešenia verejného priestoru a pestré kultúrne a gastronomické aktivity. Obytný komplex sa nachádza vo veľmi atraktívnej lokalite v historickom centre Ostravy, na Masarykovom náměstí, ktoré je obklopené kaviarňami, reštauráciami, nákupným centrom, múzeom, kinom či knižnicou, Divadlo Antonína Dvořáka je vzdialené 10 minút chôdze a v blízkosti sú aj školy všetkých stupňov. Súčasťou mestskej pamiatkovej rezervácie je aj veľký park na Černé louce a pozdĺž rieky Ostravice vedú cyklotrasy.

Viac informácií o projekte nájdete na webovej stránke www.novelauby.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Ostrava, Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    40498

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Moravskoslezský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.